Auto huren Suriname

All-inclusive auto huren in Suriname

Ben jij op vakantie of voor zaken in Suriname en wil jij een all-inclusive auto huren in Suriname kijk dan eens op onze site. Auto-Huren-Suriname.com biedt nette betrouwbare huurauto's aan, inclusief verzekering en ongelimiteerde kilometers.

Vooraf je all-inclusive auto huren in Suriname

Bij ons kan je al een auto huren voordat je in Suriname bent! Handig want zo ben je niet een halve tot hele dag kwijt aan het zoeken naar een goede auto en een betrouwbaar verhuurbedrijf.

Voordat je naar Suriname afreist boek je eenvoudig via onze website, of telefonisch, jouw ideale huurauto. De betaling vindt plaats via een Nederlandse Bankrekening. Al onze auto's zijn goed verzekerd en met een laag eigenrisico van € 250,-.

Ben je in Suriname dan moet je ontdekken! Dat kan je het beste doen per auto. Zo ben je niet afhankelijk van anderen en bepaal je zelf waar je heen gaat. Bij ons maakt het niet uit hoeveel kilometer je rijdt, je rijdt namelijk kilometer vrij. Onderneem dus zoveel je wilt want Suriname is meer dan alleen Paramaribo of het resort waar je verblijft. Nog een goede reden dus te kiezen voor een all-inclusive huurauto van Auto-Huren-Suriname.com.

No Spang!

Geen stress of zoals ze in Suriname zeggen "No Spang"! Na een lange vlucht van zeker 9 uur hoef jij niet meer in de rij bij de lokale verhuurbedrijven op Zanderij om een auto te huren Ook hoef jij niet extra contant geld mee te nemen naar Suriname om je auto daar te betalen.

Auto-Huren-Suriname.com biedt een haal en breng service, van en naar het Johan Adolf Pengel Airport, aan. Indien je hier gebruik van wilt maken kan je dit vooraf, gelijk bij het reserveren van de huurauto, boeken.

Wij bieden dit aan omdat onze huurauto's niet op Zanderij staan maar in Wanica. Als je kiest voor deze extra service dan word je door een vaste medewerker opgehaald. Hij brengt jou, je reisgezelschap en de bagage naar Wanica waar de overdracht van de huurauto en de administratieve afhandeling plaats vindt.

Onze medewerker geeft in een rustige omgeving uitleg over de huurauto en beantwoordt al jouw vragen. Hij is ook het vaste aanspreekpunt in Suriname. Wel zo handig voor als je nog vragen hebt.

Heerlijk genieten van exotisch Suriname

Zodra de formaliteiten zijn afgerond kan jij heerlijk verder reizen naar je logeeradres, resort of andere accommodatie. Niets staat je dan ook nog in de weg om heerlijk te genieten van exotisch mooi Suriname!